Assens Kommune i vækst

Borgmester Søren Steen Andersen og Erhvervs- og turismechef Kristine Lyngbo

 

Assens Kommune i vækst

Assens er en erhvervskommune i rivende udvikling. Holdånd og netværk binder tingene sammen og skaber vækst..

Af Borgmester Søren Steen Andersen og
Erhvervs- og turismechef Kristine Lyngbo

 

 

Assens som erhvervskommune er meget mere end Summerbird, Montana, Tempur og Cabinplant – selvom de kendte virksomheder fylder meget i bevidstheden. Vi har ikke mindre end 10.000 private arbejdspladser i en perlerække af veldrevne virksomheder i god vækst og udvikling. Og virksomhederne på Vestfyn er gode til at bruge hinanden – både til sparring i det daglige og med egentligt forretnings-samarbejde på kryds og tværs.

 
Task force
Virksomhederne på Vestfyn arbejder også sammen og kommer med input, når Assens Kommune skal have ny erhvervs- og vækststrategi. Der er nedsat en task force med erhvervsledere, der drøfter initiativer og laver et handlingskatalog med indsatser på områder, hvor der er basis for vækst og udvikling. Kataloget bliver afleveret til byrådet i foråret.
– Jeg er meget taknemmelig for, at så driftige og travle erhvervsledere prioriterer at sætte sig sammen og drøfte udviklingsmuligheder. Vi vil være en god samarbejdspartner for erhvervslivet og er derfor meget lydhøre for, hvad task forcen når frem til, siger borgmester i Assens
Kommune Søren Steen Andersen.

 
Der er plads til flere i vores fællesskab
Udvikling Assens er en erhvervsforening, der etablerer netværk og formidler viden, så virksomhederne kan udnytte deres styrker og spidskompetencer til at skabe mere vækst og flere arbejdspladser.
– Vi har nu 270 medlemsvirksomheder fra Vissenbjerg og Aarup ved E20 i nord til Haarby i syd – fra de store internationale og markedsledende, over mellemstore service- og produktionsvirksomheder til små iværksættere. Vi holder mange arrangementer, og det er ofte her, at nye forbindelser og forretningsmuligheder opstår, understreger erhvervs- og turismechef i Udvikling Assens Kristine Lyngbo.

 

 

Uddrag af Udvikling Assens’ kalender – viden og netværk

 

8. marts:
Listen Louder – få succes med iværksætteri og innovation
2. maj:
Sådan får du dine nyheder i pressen
4. maj:
Etablering i Tyskland
18. maj:
Erhvervskonference
1. juni:
Få det bedste ud af Facebook for (små) virksomheder
15. juni:
Company day på golfbanen

 

Assens Kommune                Udvikling Assens

 

 

Marianne Kirkeby

Add your Biographical Info and they will appear here.