Mødeøen Fyn

Mødeøen Fyn det går godt

Det går godt for

Mødeøen Fyn

Fynske møde- og konferencevirksomheder er rykket tættere sammen for at udnytte mulighederne i de positive tendenser i mødemarkedet. En temperaturmålingsundersøgelse som Udvikling Fyn netop har foretaget i møde- og konferencebranchen, viser en positiv udvikling.

 

Brandet Mødeøen Fyn er skabt i Møde Alliancen, som er et strategisk samarbejde, etableret mellem 34 fynske møde og konferencesteder på tværs af flere af de fynske kommuner. Via konceptet Mødeøen Fyn skal partnerskabet sikre fælles markedsføring og salgsfremstød og dermed tiltrække flere møder og konferencer til Fyn. Mødeøen Fyn slår på placeringen midt i landet og mangfoldigheden i mødeproduktet. Budskabet handler om at spare transporttid og få et anderledes møde.

Partnerskabet giver direkte forretning

Halvdelen af partnerne i Mødeøen Fyn har nævnt, at de har eksempler på, at deres medlemskab har givet direkte forretning. Det gælder fx Gl. Brydegaard i Haarby, hvor indehaver Conny Østergaard siger: ”Det er værdifuldt for os at være partner i Mødeøen Fyn, fordi vi bliver en del af en slags lokal fynsk klub, der sammen kan mere. Med de events som vi har gennemført i regi af Mødeøen Fyn, har vi både fået en platform der skaber sammenhængskraft og nye produkter i branchen og en platform der sætter os i kontakt med potentielle kunder, der giver konkrete bookinger”.

Også Munkebo Kro har fået direkte forretninger ud af deres medlemskab. Indehave Iben Germundsson har kunnet booke møde for Welfare Tech på kroen og tilbyder nu også et nyt mødeprodukt, som er et resultat af et samarbejde med nogle af de øvrige partnere.

Fælles indsatser

I løbet af dette år har Mødeøen Fyn bl.a. arrangeret en fælles front på Møde- og eventmessen i København samt en event for mødebookere i Filmbyen. Og lige om lidt samles en stor del af de sjællandske mødebookere på Heartland festivalen for derefter, at begive sig på individuelle ture ud i det fynske for at se nærmere på netop de steder, de har set sig lune på under arrangementet i Filmbyen.

www.mødeøenfyn.dk

 

Om Mødeøen Fyn

• 34 partnere pr. 1. april 2017

• Blandt partnerne er såvel traditionelle møde- og konferencesteder, hoteller og slotte/herregårde som transportvirksomheder og attraktioner

• Mødeøen Fyn blev etableret i 2015

• Målsætningen for Mødeøen Fyns første treårige periode er bl.a., at medlemmerne skal have oplevet en vækst på min. 5 pct. ved udgangen af 2017

• Mødeøen Fyns advisory board har netop holdt møde, hvor der bl.a. er skudt gang i strategiprocessen for 2018, og nye målsætninger er undervejs

 

Marianne Kirkeby

Add your Biographical Info and they will appear here.