Kommuniker smart

Kommuniker smart

Jeppe Birkebæk og Brian Skaaning

Kommuniker smart

Certa Web udarbejder hjemmesider og webshops kombineret med blogs, nyhedsbrev og online kataloger.
Totalt et stærkt kommunikationsværktøj, som de har specialiseret sig i. De tilbyder sig som webbureau,
men er også meget interesserede i samarbejder, hvor de fungerer som underleverandør.

 

Af Marianne Kirkeby

 

Certa Web er ejet af Brian Skaaning og Jeppe Birkebæk. Begge har tidligere haft egne virksomheder. Brian lavede hjemmesider i sit firma Skaaning Media og Jeppes firma bbits.dk tilbød it support til bilbranchen. I 2011 fandt de to sammen og startede fælles firma, som dækkede
begge deres områder. 1. januar i år blev it-afdelingen frasolgt, og fokus er nu på hjemmesider, webshops og hosting under firmanavnet Certa Web ApS.

Certa Web

– Vi arbejder hovedsageligt i WordPress, fortæller Brian Skaaning,
– Certa er et værktøj, som vi har brugt mange timer på at udvikle. Foruden alle de funktioner der findes i WordPress, tilfører Certa en række praktiske opsætninger, som gør brugerens oplevelse bedre. Samtidig gør Certa temaet, at en hjemmeside kan etableres hurtigt og billigt i et unikt design. CMS systemet er nemt at arbejde i, og SEO værktøjet hjælper søgeoptimeringen godt på vej.

Blog, nyhedsbrev, eFlip

– Certa gør det også muligt at kombinere hjemmeside og blog. Med regelmæssige og indholdsrelevante blogindlæg, som også kan indeholde fotos og videoer, bliver hjemmesiden mere besøgt. Samtidig kan indlæggene deles på sociale medier og dermed også øge trafikken ad den vej, fortsætter Brian Skaaning begejstret.
– Hvis man desuden skriver et nyhedsbrev over samme temaer, som er bragt i blogindlæg, sikres en god synergi i kommunikationen. Og alt er nemt at søgeoptimere, så der sikres trafik og dermed en god placering i Google og andre søgemaskiner. Vi tilbyder også kataloger og medlemsblade som online kataloger – eFlip. Alle funktioner er selvfølgelig responsive – altså automatisk tilpasning til tablet og mobilformater, fastslår Brian Skaaning.

Samarbejdspartnere

Jeppe Birkebæk står primært for salg, som er en stor og væsentlig opgave.
– Derfor er vi også glade for samarbejdspartnere, hvor vi fungerer som underleverandør, fortæller Jeppe Birkebæk,
– Jeg har haft kontakt til flere grafikere og reklamebureauer, som er meget interesserede i vores løsninger. De har kunden, laver designet og lægger evt. tekst og fotos ind. Vi sørger for ”basen” i Certa, som gør det nemt for et bureau at arbejde videre på sitet uden at skulle bruge kodning. Samtidig får vi som oftest hostingen og måske også et supportabonnement. Vi har også vores faste samarbejdspartnere. De sender også kunder i vores retning. Vi er glade for samarbejdet, det fungerer godt – og vi vil gerne have flere partnere, smiler Jeppe Birkebæk,
– men mit eget salg går nu også ret godt. Vi får mange opgaver, både hjemmesider og webshops, og laver mange spændende løsninger. Det betyder at vores programmør Ulrik, der har været ansat hos os siden 2013, har nok at se til. På sigt får vi brug for at udvide med flere programmører, hvis vi skal kunne løse de virkelig store opgaver, siger Jeppe Birkebæk.

Fremtiden er lys

– Vi har ønsket at specialisere os med vores Certa løsning. Det har taget tid at beslutte at sælge vores it afdeling fra. Men det føles rigtigt at kunne holde fokus på Certa. Vores løsning er en open source, det vil sige at sitet er kundens eget, de skal ikke betale for fornyelse af en årsaftale – og de kan flytte sitet, hvis de vil. Derfor skal vi også være superskarpe på service, sikkerhed og support, smiler Brian Skaaning.
– I januar flyttede vi fra Svendborgvej til Hollufgaard. Vi har, ligesom tidligere, bofællesskab med F10, som også er en god samarbejdspartner. Vi har også etableret en bestyrelse, hvor Lars Egsvang fra F10 Viden & Vækst er den, der skal hjælpe os til at vækste. Alt i alt giver det ny energi og optimisme for de kommende spændende år med endnu mere smart kommunikation, afslutter Jeppe Birkebæk.
www.certa-web.dk

 

Marianne Kirkeby

Add your Biographical Info and they will appear here.