Sådan får I en god firmajulefrokost

Inden man får set sig om, er det igen tid at begynde at tænke på, hvordan firmajulefrokosten skal afholdes. Hvis du er kommet til at melde dig til festudvalget og skal arrangere, så læs med her, hvor vi guider dig til en god fest. 

Der kan siges meget om firmajulefrokoster, og ofte er det ikke en ubetinget fornøjelse at være med til. Firmajulefrokosten fungerer som en slags ventil for ophobede frustrationer, undertrykte følelser og måske et kedeligt privatliv, der nu skal have én over nakken. Der er dog nogle ting, man kan gøre for at imødegå problemer. 

Det kan du gøre 

Sørg for at en eventuel pakkeleg afholdes inden festdeltagerne bliver alt for fulde. Hvis folk er meget berusede og nogen har medbragt et af de fede Mobilcovers iPhone 12 Pro Max som pakke, kan der opstå tumult, ja måske ligefrem slagsmål, da alle gerne vil have sådan et. 

Selvom de fleste måske er mest interesserede i øl og drinks bør du også sørge for te og kaffe. Til tedrikkerne vil det være værdsat med en tehætte til at holde teen varm. Halvkold te til julefrokosten er ikke optimalt. 

Et sidste tip til jeres firmajulefrokost er at servere noget rigtigt god mad. Er maden dårlig, vil mange huske det som en dårlig firmajulefrokost, og det har ingen direktør lyst til at blive husket for. Det er altså ikke her, man skal spare på kvaliteten, ligesom mængderne også bør være rigelige. Husk på at f.eks. smede, svejsere og lagerarbejdere ofte kan spise rigtigt meget, og de bliver ikke imponerede over for lidt mad. Herudover bevirker en fyldt mave også, at man ikke bliver helt lige så beruset som hvis den kun er halvt fuld. 

Der er altså flere forskellige indsatsområder, man kan se på, når årets firmajulefrokost skal arrangeres. Tilbage er der kun at sige god fornøjelse.